Profil Perusahaan

Babagan Kita

Mupangat kesehatan kabeh wong lan njaga keamanan pangan, lan entuk manfaat kanggo masarakat.

Shanghai Chuangkun Biotech Inc. minangka panyedhiya layanan sing spesialisasine ing layanan pengujian gen lan keamanan pangan / solusi POCT medis solusi diagnosis molekul sing cepet. Pendiri inti perusahaan kasebut yaiku eksekutif senior lan personel inti inti saka perusahaan gedhe sing wis melu ing IVD utawa industri sing gegandhengan luwih saka 10 taun. Dheweke duwe jangkauan lengkap saka R&D, pasar nganti sales, lan duwe pengalaman industri sing mewah. Arah bisnis utama perusahaan duwe prospek pasar sing jembar, lan teknologine unggul lan kompetitif.

Saiki, produk utama perusahaan yaiku proyek pengujian gen oftalmik lan produk deteksi kanthi cepet POCT medis, yaiku produk utawa platform tes asing sing apik banget kanthi teknologi inti lan inti internasional. Shanghai chuangkun biologis, minangka agen umum ing China, tanggung jawab promosi lengkap, pangembangan, penjualan, lan karya sawise-penjualan ing pasar Tiongkok. Visi perusahaan yaiku ngenalake teknologi asing sing nduwe produk lan platform bermutu tinggi, nganyari luwih lanjut lan nggedhekake pembangunan, nggawe pasar luas China, kerja sama erat karo macem-macem saluran, agen lan pelanggan pungkasan, entuk kerja sama win-win lan golek pembangunan umum, produk lan platform teknologi tes paling dhuwur bisa ditrapake lan duwe pengaruh ing pasar inspeksi China.

Pelanggan kooperatif utama perusahaan yaiku universitas lan lembaga riset ilmiah, pusat inspeksi medis pihak katelu, perusahaan diagnosis molekul IVD, perusahaan panganan, pusat provinsi lan kota kanggo ngontrol penyakit, pengawasan lan administrasi pasar, inspeksi metu-metu lan Biro Karantina, lsp. Biologi chuangkun Shanghai duwe komitmen kanggo nggawe teknologi diagnosis molekul anyar kanggo entuk manfaat saka kesehatan masarakat, njaga keamanan pangan lan entuk manfaat kanggo masarakat.

Visi Perusahaan

Berkomitmen kanggo nggunakake teknologi diagnosis molekul anyar kanggo njamin keamanan pangan, entuk manfaat kanggo kesehatan masarakat, gawe masarakat!

Enterprise Vision1
Enterprise Vision2
Enterprise Vision3
Enterprise Vision4