Visi Perusahaan

CHK Biotech tekad kanggo nggawa teknologi diagnostik molekuler anyar kanggo entuk manfaat kesehatan lan panganan masarakat kabeh, lan entuk manfaat kanggo masarakat umum.

1602137738257