Produk

  • MQ96 / MQ48 qPCR Instrumen Flyer
  • CHK-3200 Automatic Nucleic Acid Extractor

    CHK-3200 Automatic Nucleic Acid Extractor

    1. Bisa ngrampungake ekstraksi sampel 32 sajrone 10 ~ 25min (gegandhengan karo reagen), ngirit wektu.2. Cocog kanggo ekstraksi DNA lan RNA, lan entuk asam nukleat berkualitas tinggi kanggo digunakake ing tes PCR, RT-PCR utawa NGS sabanjure.3. Good repeatability lan stabilitas, supaya kasalahan dening cara extraction manual.
  • Sistem PCR kuantitatif fluoresensi wektu nyata

    Sistem PCR kuantitatif fluoresensi wektu nyata

    Q9600 minangka instrumen PCR kuantitatif neon sing dirancang kanggo riset ilmiah lan pangguna medis.Pasokan listrik saiki sing unik lan 6 cara kontrol suhu partisi njamin kinerja instrumen kasebut.Tabung PCR, tabung strip 8 sumur dan plat 96 sumur;
  • Kit Deteksi Asam Nukleat TB/NTM (Liofilisasi)

    Kit Deteksi Asam Nukleat TB/NTM (Liofilisasi)

    Gunakake: Kit nggunakake teknologi PCR fluoresensi nyata-wektu kanggo deteksi DNA TB/NTM ing spesimen cairan lavage pharyngeal pasien, sputum utawa bronchoalveolar.Iki minangka cara deteksi kanthi cepet, sensitif lan akurat.Kabeh Komponen Lyophilized: Ora perlu transportasi chain kadhemen, bisa diangkut ing suhu kamar.•Sensitivitas lan Akurasi Dhuwur •Spesifikasi: 48tes / kit-(Lyophilized ing 8-well strip) 50tests/kit-(Lyophilized ing vial utawa botol) •Panyimpenan: 2~30℃...
  • HPV (Tipe 6 lan 11) Kit Deteksi PCR DNA (Lyofilisasi)

    HPV (Tipe 6 lan 11) Kit Deteksi PCR DNA (Lyofilisasi)

    Gunakake: Kit nggunakake teknologi PCR fluoresensi nyata-wektu kanggo ndeteksi DNA virus Humanbigate ing spesimen swap pasien utawa urine.Iki minangka cara deteksi kanthi cepet, sensitif lan akurat.Sasaran jinis HPV: 6,11 Kabeh Komponen wis Lyophilized: Ora perlu transportasi chain kadhemen, bisa diangkut ing suhu kamar.•Sensitivitas dhuwur lan Akurasi •Spesifikasi: 48tests / kit-(Lyophilized ing 8-well Strip) 50tests/kit-(Lyophilized ing vial utawa botol) •Panyimpenan: 2 ~ 30℃.Lan...
  • HPV (Tipe 16 lan 18) Kit Deteksi PCR DNA (Lyofilisasi)

    HPV (Tipe 16 lan 18) Kit Deteksi PCR DNA (Lyofilisasi)

    Gunakake: Kit nggunakake teknologi PCR fluoresensi nyata-wektu kanggo ndeteksi DNA virus Humanbigate ing spesimen swap pasien utawa urine.Iki minangka cara deteksi kanthi cepet, sensitif lan akurat.Sasaran jinis HPV: 16,18 Kabeh Komponen wis Lyophilized: Ora perlu transportasi chain kadhemen, bisa diangkut ing suhu kamar.•Sensitivitas dhuwur lan Akurasi •Spesifikasi: 48tests / kit-(Lyophilized ing 8-well Strip) 50tests/kit-(Lyophilized ing vial utawa botol) •Panyimpenan: 2 ~ 30℃.An...
  • HPV 15 jinis Real-time PCR kit
  • Kit Deteksi PCR Monkeypox RT-(Lyophilized

    Kit Deteksi PCR Monkeypox RT-(Lyophilized

    •Intended Use: Kit nggunakake teknologi PCR neon nyata-wektu kanggo deteksi virus Monkeypox lan Chickenpox DNA ing tissue lesi kulit pasien, exudate, getih wutuh, swab irung, swab nasopharyngeal, saliva, utawa spesimen urin.Iki minangka cara deteksi kanthi cepet, sensitif lan akurat, lan nyedhiyakake basis teoritis sing akurat kanggo perawatan klinis.•Target: MPV, VZV, IC •Kabeh Komponen Lyophilized: Ora perlu transportasi chain kadhemen, bisa diangkut ing suhu kamar...
  • Kit Deteksi PCR Mucorales (Lyophilized)

    Kit Deteksi PCR Mucorales (Lyophilized)

    Kit iki dimaksudaké kanggo in vitro qualitatively ndeteksi gen DNA ribosom 18S saka Mucorales ing bronchoalveolar lavage (BAL) lan sampel sampel Serum diklumpukake saka kasus lan kasus clustered seng di tuduh karo Mucormycosis.
  • Kit Deteksi Norovirus (GⅠ) RT-PCR

    Kit Deteksi Norovirus (GⅠ) RT-PCR

    Cocog kanggo deteksi Norovirus (GⅠ) ing kerang, sayuran mentah lan woh-wohan, banyu, feces, muntah lan spesimen liyane.Ekstraksi asam nukleat kudu ditindakake kanthi kit ekstraksi asam nukleat utawa metode pirolisis langsung miturut jinis spesimen sing beda-beda.
  • Norovirus (GⅡ) Kit Deteksi RT-PCR

    Norovirus (GⅡ) Kit Deteksi RT-PCR

    Cocog kanggo deteksi Norovirus (GⅡ) ing kerang, sayuran mentah lan woh-wohan, banyu, feces, muntah lan spesimen liyane.
  • Kit Deteksi PCR Salmonella

    Kit Deteksi PCR Salmonella

    Salmonella kalebu Enterobacteriaceae lan enterobacteria Gram-negatif.Salmonella minangka patogen bawaan panganan sing umum lan rangking pisanan ing keracunan panganan bakteri.
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3