E.coli O157: kit deteksi PC7 H7

Katrangan singkat:

Escherichia coli O157: H7 (E.coli O157: H7) yaiku bakteri gram negatif sing kagolong saka genus Enterobacteriaceae, sing ngasilake racun Vero sing akeh.


Detail Produk

Tag Produk

Jeneng Produk

E.coli O157: kit deteksi PC7 H7 (Lyophilized)

Ukurane

48 tes / kit, 50 tes / kit

Dienggo dienggo

Escherichia coli O157: H7 (E.coli O157: H7) yaiku bakteri gram negatif sing kagolong saka genus Enterobacteriaceae, sing ngasilake racun Vero sing akeh. Secara klinis, umume kedadeyan dumadakan kanthi nyeri weteng abot lan diare sing mbanyu, banjur diare hemorrhagic sawetara dina mengko, sing bisa nyebabake demam utawa ora ana demam, lan pati ing kasus sing parah. Kit iki cocog kanggo deteksi kualitatif Escherichia coli O157: H7 ing panganan, sampel banyu, feses, muntah, cairan sing nambah bakteri lan conto liyane nggunakake prinsip PCR wektu nyata. Kit kasebut minangka SISTEM PCR SADAYAN ( Lyophilized), sing ngemot enzim amplifikasi DNA, buffer reaksi, primer tartamtu lan probe sing dibutuhake kanggo ndeteksi PCR neon ..

Isi Produk

Komponen Paket spesifikasi Bahan-bahan
E.coli O157: H7 PCR Campuran Botol 1 × (bubuk Lyophilized)  Tes 50 dNTPs, MgCl2, Dhasar, Probe, Reverse Transcriptase, Taq DNA polimerase
6 × 0,2 ml tabung 8-strip(Lyophilized) 48 Tes
Kontrol Positif Tabung 1 * 0,2 ml (limofilisasi)  10 Tes

Plasmid ngemot E.coli O157: pecahan spesifik H7

Solusi mbubarake 1,5 ml Cryotube 500uL /
Kontrol Negatif 1,5 ml Cryotube 200uL 0,9% NaCl

Panyimpenan & Umur Beting

(1) Kit kasebut bisa diangkut kanthi suhu ruangan.

(2) Umur rak 18 wulan ing -20 ℃ lan 12 wulan 2 ℃ ~ 30 ℃.

(3) Deleng label ing kit kanggo tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa.

(4) Reagen versi bubuk lyophilized kudu disimpen ing -20 ℃ sawise pembubaran lan pembekuan sing diulangi --thaw kudu kurang saka 4 kali.

Instrumen

GENECHECKER UF-150, instrumen PCR fluoresensi nyata UF-300.

Diagram Operasi

a) Versi botol:

1

b) 8 versi tabung sing apik:

2

Pcr Amplifikasi

Dianjurake Nyetel

Langkah     Siklus Suhu (℃)   Wektu Saluran fluoresensi
1 1 95 2menit  
2 40 95 5s  
60 10s Nglumpukake fluoresensi FAM

* Cathetan: Sinyal saluran fluoresensi FAM bakal diklumpukake ing 60 ℃.

Nerangake Asil Tes

Saluran

Interpretasi asil

Saluran FAM

Ct≤35

E.coli O157: H7 Positif

Undet

E.coli O157: H7 Negatif

35<Ct≤40

Suspicious resut, retest*

*If the retest result of FAM channel has a Ct value ≤40 and shows typical “S” shape amplification curve, the result is interpreted as positive, otherwise it is negative.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Products