E.coli O157: Kit deteksi PCR H7

Katrangan singkat:

Escherichia coli O157:H7 (E.coli O157:H7) iku bakteri gram-negatif saka genus Enterobacteriaceae, sing ngasilake racun Vero sing akeh banget.


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk

E.coli O157: Kit deteksi PCR H7 (Liofilisasi)

Ukuran

48 tes / kit, 50 tes / kit

Dikarepake Gunakake

Escherichia coli O157:H7 (E.coli O157:H7) iku bakteri gram-negatif saka genus Enterobacteriaceae, sing ngasilake racun Vero sing akeh banget.Sacara klinis, biasane kedadeyan kanthi tiba-tiba kanthi nyeri weteng sing abot lan diare banyu, disusul diare hemorrhagic sawetara dina sabanjure, sing bisa nyebabake mriyang utawa ora mriyang, lan mati ing kasus sing abot.Kit iki cocog kanggo deteksi kualitatif Escherichia coli O157:H7 ing panganan, conto banyu, feces, muntah, cairan sing nambah bakteri lan conto liyane nggunakake prinsip PCR wektu nyata. Kit minangka SISTEM PCR ALL-READY ( Lyophilized), sing ngemot enzim amplifikasi DNA, buffer reaksi, primer spesifik lan probe sing dibutuhake kanggo deteksi PCR neon.

Isi Produk

Komponen Paket spesifikasi bahan
E.coli O157: H7 PCR Mix 1 × botol (wêdakakêna Lyophilized)  50 Tes dNTPs, MgCl2, Primer, Probe, Reverse Transcriptase, Taq DNA polymerase
6×0.2ml 8 sumur-strip tube(Liofil) 48 Tes
Kontrol Positif 1*0.2 ml tabung (lyophilized)  10 Tes

Plasmid ngemot fragmen spesifik E.coli O157:H7

Solusi larut 1,5 ml Cryotube 500uL /
Kontrol Negatif 1,5 ml Cryotube 200uL 0,9% NaCl

Panyimpenan & Urip Beting

(1) Kit bisa diangkut ing suhu kamar.

(2) Urip beting yaiku 18 wulan ing -20 ℃ lan 12 wulan ing 2 ℃ ~ 30 ℃.

(3) Deleng label ing kit kanggo tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa.

(4) Reagen versi bubuk lyophilized kudu disimpen ing -20 ℃ sawise pembubaran lan beku -thaw bola kudu kurang saka 4 kaping.

Instrumen

GENECHECKER UF-150, UF-300 instrumen PCR fluoresensi wektu nyata.

Diagram Operasi

a) Versi botol:

1

b) 8 versi sumur-strip tube:

2

Amplifikasi Pcr

DianjurakeSetelan

Langkah Sepeda; Pit; ontel Suhu (℃) Wektu Saluran fluoresensi
1 1 95 2 min  
2 40 95 5s  
60 10s Nglumpukake FAM fluoresensi

* Cathetan: Sinyal saluran fluoresensi FAM bakal diklumpukake ing 60 ℃.

Asil Tes Interpretasi

Saluran

Interpretasi asil

Saluran FAM

Ct≤35

E.coli O157:H7 Positif

Undet

E.coli O157:H7 Negatif

35

Resut curiga, tes maneh *

*Yen asil tes maneh saluran FAM nduweni nilai Ct ≤40 lan nuduhake kurva amplifikasi bentuk "S", asil kasebut diinterpretasikake positif, yen ora negatif.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan