SAMPLER AEROSOL MIKROBI

Katrangan singkat:

Konsentrasi dadi sampel volume cilik ing situs kanggo nambah sensitivitas ngawasi. Koleksi efektif racun mikroba, virus, bakteri, cetakan, serbuk sari, spora, lsp. Nggunakake metode deteksi budaya lan biologi molekuler kanggo ndeteksi aerosol mikroba sing dikoleksi kanthi efektif


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Konsentrasi dadi sampel volume cilik ing situs kanggo nambah sensitivitas ngawasi.

Koleksi racun-racun mikroba sing efektif, virus, bakteri, cetakan, serbuk sari, spora, lsp.

Nggunakake metode deteksi biologi budaya lan molekul kanthi efektif ndeteksi aerosol mikroba sing dikoleksi

—Epektif ngawasi polusi mikroba ing udhara sekitar.

1

Parameter produk

Model

sampler MAS-300

Model

sampler MAS-300

Ukuran (L * W * H)

330mm * 300mm * 400mm

Nglumpukake ukuran partikel

≥0.5μm

Bobot Net

3.4Kg

Efisiensi koleksi

D50 <50 μm

Tingkat aliran koleksi

100、300、500 LPM (Telung panyesuaian)

Kumpulan conto

Botol koleksi kerucut (bisa otomatis)

Wektu koleksi

1-20 min (Batré opsional)

Fitur tambahan

Induksi suhu lan asor sing cerdas; alarm tipping piranti

Parameter produk

Pemantauan suhu lan asor otomatis, Diverifikasi dening organisasi pihak katelu, kompatibel karo ISO 14698

Aplikasi teknologi siklon tembok basah anyar, luwih unggul tinimbang metode sampling udara tradisional

Tingkat aliran koleksi sing dhuwur, ngawasi jangka panjang (paling asring ngawasi terus-terusan sajrone 12 jam)

Sampel sing dikoleksi macem-macem kanggo macem-macem teknologi analisis lan deteksi

Prinsip teknis

⑴. Isi kerucut steril kanthi cairan koleksi tartamtu;
⑵. Hawa ditarik menyang kerucut, mbentuk pusaran;
⑶. Partikel mikroba dipisahake saka udhara lan dipasang ing tembok kerucut;
⑷. Sampel mikroorganisme sing bakal dites disimpen ing solusi koleksi.

1

Bidang aplikasi

11

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan