MA-688 Sistem PCR wektu nyata

Katrangan singkat:

Siklus Thermal Quantitative MA-688 Real-Time nggunakake LED tanpa perawatan minangka sumber cahaya eksitasi, sing dioperasikake karo komputer eksternal, kanthi efisiensi lan kenyamanan sing dhuwur, lan bisa digunakake ing riset medis dhasar, deteksi patogen, kloning molekul, genetik skrining, pratelan gen


Detail Produk

Tag Produk

Instruksi produk :
Siklus Thermal Quantitative MA-688 Real-Time nggunakake LED tanpa perawatan minangka sumber cahaya eksitasi, sing dioperasikake karo komputer eksternal, kanthi efisiensi lan kenyamanan sing dhuwur, lan bisa digunakake ing riset medis dhasar, deteksi patogen, kloning molekul, genetik skrining, ekspresi gen, typing gen lan deteksi transgenik, pengujian keamanan pangan lan pemantauan epidemi lan lapangan liyane.

MA-688 Real-Time minangka instrumen PCR kuantitatif fluoresensi ekonomi kanthi desain mbukak lengkap sing disesuaikan karo pamula qPCR lan laboratorium cilik adhedhasar platform teknis seri MA-6000.

Awak kompak, pangaturan conto standar internasional 48x0.2ml, saluran deteksi fluoresensi warna 3/4 standar, MA-Smart nyuda biaya wektu lan biaya ekonomi kanggo eksperimen, mbantu sampeyan mbukak eksperimen PCR kuantitatif fluoresensi sadurunge.

Fitur Produk
1. Kinerja kontrol suhu sing apik
Modul termoelektrik semikonduktor bermutu tinggi, digabungake karo sensor suhu PT1000 kelas atas Jerman lan suhu kompensasi termal
2. Fungsi multi-tujuan super
Modul pemanasan Dasar Peltier kanthi kontrol suhu multi-titik bisa nyedhiyakake fungsi suhu gradien eksperimen optimalisasi
3. Desain optik sing luar biasa
Sumber cahya eksitasi LED tanpa perawatan, sinyal fluoresensi transmisi real-time serat profesional tahan suhu dhuwur 48-bolongan, sinyal maca fotodiode rasio sinyal-kanggo-swara dhuwur, aja nganti ana efek
4. Antar muka persiyapan piranti lunak sing intuisi
Wisaya setelan parameter respon cepet, tuntunan conto conto intuisi, fungsi analisis data eksperimen sing kuat

11

5.Miwiti Lab cepet lan laporan output
Ora perlu preheating lan gampang dioperasikake lan dipateni; lan bisa digunakake kanggo eksperimen ing taun 30-an. Analisis data kanthi cerdas, output laporan bisa dirampungake sajrone 10 menit

Fungsi Piranti Lunak & Pangolahan Tanggal

Efisiensi amplifikasi PCR

Kuantifikasi Mutlak

Kuantifikasi Relatif

Kurva leleh

Mutasi genetik (skrining)

Analisis mbukak virus

Genotipe SNP

Ekspresi gen

1

Parameter Kinerja

Kinerja dhasar

Ukuran sakabèhé 466 * 310 * 273mm
Bobot 18Kg
Pasokan listrik 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
Antarmuka Komunikasi USB

Parameter lingkungan operasi

Suhu lingkungan 18 ℃ ~ 30 ℃
Kelembapan relatif <85%
Suhu transportasi lan panyimpenan -20 ~ 55 ℃
Kelembapan transportasi lan panyimpenan relatif <85%

Kinerja sistem PCR

Kapasitas tabung 48 * 0,2 ml
Volume sampel 20-120ul
Aplikasi bahan habis Tabung PCR 0,2 ml. Tabung PCR 8 * 0.2ml
Range kontrol suhu 4 ℃ ~ 99 ℃
Akurasi suhu <0,1 ℃
Seragam suhu <±0.25℃
<± 0,25 ℃ Kacepetan panas
4,5 ℃ / S Kacepetan adhem
3 ℃ / S Pendinginan panas
Mode semikonduktor Tutup panas

Tutup panas listrik

Kinerja sistem deteksi fluoresensi Sumber cahya
LED padhang sing dhuwur Detektor
PD Eksitasi lan deteksi media panyebaran
Serat profesional tahan suhu dhuwur Jinis conto linear0I09-10
salinan Linearitas conto
R> 0,99 Pengulangan tes sampel
CV <1,00% Dawane dawa gelombangSaluran pisanan : 470nm ± 10nm

Saluran nomer loro : 525nm ± 10nm

Saluran nomer telu : 570nm ± 10nm

Saluran kaping papat : 620nm ± 10nm Dawane gelombang deteksiSaluran pisanan : 520nm ± 10nm

Saluran nomer loro : 570nm ± 10nm

Saluran kaping telu : 620nm ± 10nm

1

Saluran kaping papat : 670nm ± 10nm
Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Jiading District, Shanghai, China
Telp: + 86-60296318 + 86-21-400-079-6006


  • Situs web: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com
  • Sedurunge:

  • Sabanjure: