Sistem PCR wektu nyata MA-688

Katrangan singkat:

MA-688 Real-Time Quantitative Thermal Cycler adopts maintance-free LED minangka sumber cahya eksitasi, kang dilakokno dening komputer external, karo efficiency dhuwur lan penak, lan bisa digunakake digunakake ing riset medical dhasar, deteksi pathogen, kloning molekul, genetik. screening, ekspresi gen


Detail Produk

Tag produk

instruksi produk:
MA-688 Real-Time Quantitative Thermal Cycler adopts Maintance-free LED minangka sumber cahya eksitasi, kang dilakokno dening komputer external, karo efficiency dhuwur lan penak, lan bisa digunakake digunakake ing riset medical dhasar, deteksi pathogen, kloning molekul, genetik. screening, ekspresi gen, ngetik gen lan deteksi transgenik, testing safety pangan lan ngawasi epidemi lan lapangan liyane.

MA-688 Real-Time minangka instrumen PCR kuantitatif fluoresensi ekonomis kanthi desain mbukak lengkap sing disesuaikan karo pamula qPCR lan laboratorium cilik adhedhasar platform teknis seri MA-6000.

Awak kompak, 48x0.2ml pangaturan sampel standar internasional, saluran deteksi fluoresensi warna standar 3/4, MA-Smart nyuda biaya wektu lan biaya ekonomi kanggo eksperimen sampeyan, mbantu sampeyan mbukak eksperimen PCR kuantitatif fluoresensi sadurunge.

Fitur produk
1. Kinerja kontrol suhu sing apik
Modul termoelektrik semikonduktor berkualitas tinggi, digabungake karo sensor suhu PT1000 high-end Jerman lan suhu kompensasi termal pinggiran
2. Super multi-tujuan fungsi
Modul pemanasan Peltier Base kanthi kontrol suhu multi-titik bisa nyedhiyakake fungsi suhu gradien saka eksperimen optimasi
3. Desain optik luar biasa
Sumber cahya eksitasi LED bebas perawatan, sinyal fluoresensi saka serat profesional tahan suhu dhuwur transmisi wektu nyata 48-bolongan, sinyal maca fotodioda rasio sinyal-kanggo-noise dhuwur, njamin ora ana efek pinggiran.
4. Friendly, antarmuka persiyapan lunak intuisi
Wisaya setelan parameter respon cepet, tuntunan setelan sampel intuisi, fungsi analisis data eksperimen sing kuat

11

5.Fast Lab wiwitan lan laporan output
Ora perlu preheating lan gampang operate lan mateni;lan bisa digunakake kanggo eksperimen ing 30s.Analisis data cerdas, output laporan bisa rampung sajrone 10 menit

Fungsi Piranti Lunak & Pangolahan Tanggal

Efisiensi amplifikasi PCR

Kuantifikasi Absolute

Kuantitas Relatif

Leleh kurva

Mutasi genetik (screening)

Analisis viral load

SNP genotipe

Ekspresi gen

1

Parameter kinerja

kinerja dhasar

Dimensi sakabèhé 466 * 310 * 273 mm
Bobot 18 Kg
sumber daya 100~240V,50~60Hz
Antarmuka Komunikasi USB

Parameter lingkungan operasi

Suhu lingkungan 18 ℃ ~ 30 ℃
Kelembapan relatif <85%
Suhu transportasi lan panyimpenan -20~55 ℃
Transportasi lan panyimpenan asor relatif <85%

kinerja sistem PCR

Kapasitas tabung 48*0.2ml
Volume sampel 20-120ul
Aplikasi consumables tabung PCR 0,2 ml.8*0.2 ml PCR tabung
Range kontrol suhu 4 ℃ ~ 99 ℃
Akurasi suhu <0,1 ℃
Keseragaman suhu <± 0,25 ℃
Kacepetan pemanasan 4,5 ℃ / S
kacepetan cooling 3 ℃ / S
Pemanasan pendinginan Mode semikonduktor
Tutup panas tutup panas listrik

Kinerja sistem deteksi fluoresensi

Sumber cahya LED padhang dhuwur
Detektor PD
Eksitasi lan deteksi media propagasi Serat profesional tahan suhu dhuwur
Range sampel linear I00-109salinan
Linearitas sampel R> 0,99
Sample testing repeatability CV<1,00%
Dawane gelombang eksitasi Saluran pisanan: 470nm±10nmSaluran kapindho: 525nm ± 10nm

Saluran katelu: 570nm ± 10nm

Saluran kaping papat: 620nm ± 10nm

Deteksi dawa gelombang Saluran pisanan: 520nm ± 10nmSaluran kapindho: 570nm ± 10nm

Saluran katelu: 620nm ± 10nm

Saluran kaping papat: 670nm ± 10nm

1

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Distrik Jiading, Shanghai, China
Telpon: +86-60296318 +86-21-400-079-6006
Website: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan