UF-300 Real-time PCR System Flyer v1.0

Katrangan singkat:

Suwene wektu tes PCR lan instrumentasi sing gedhe banget lan abot wis dadi faktor utama sing mbatesi panyebaran metode deteksi sing akurat lan sensitif iki ing aplikasi diagnostik titik-perawatan.


Detail Produk

Tag produk

logo

Sistem PCR UF-300 Real-time

Platform Cepet, Kompak lan Intuisi kanggo Diagnostik Molekul Point-of-care
◦ Reaksi adhedhasar chip nyedhiyakake output kanthi cepet- "40 Siklus ing 20 Menit".
◦ Antarmuka pangguna intuisi (panel tutul LCD) nggawe tes gampang lan gampang.
◦ Tapak cilik saka platform ndadekake becik kanggo aplikasi testing point-of-care.
◦ Operasi sing didorong DC kanthi konsumsi daya sithik (Operasi baterei bisa uga.)
◦ Akurasi suhu sing luwih apik lan keseragaman kanggo nyukupi syarat ing diagnostik.
◦ Model karo saluran deteksi dual (FAM/ROX) kasedhiya.

11

Platform inovatif kanggo nggawe diagnostik PCR luwih cepet
Suwene wektu tes PCR lan instrumentasi sing gedhe banget lan abot wis dadi faktor utama sing mbatesi panyebaran metode deteksi sing akurat lan sensitif iki ing aplikasi diagnostik titik-perawatan.Genesystem nemokake cara PCR adhedhasar chip microfluidic sing ana gandhengane karo mekanisme hardware sing kompak lan canggih sing nyuda TAT tes PCR kanthi dramatis sajrone 20 menit.Platform GENECHECKER® diadopsi chip polimer proprietary (Rapi:chip™) sing ndadekake luwih cepet

1

perawatan termal saka sampel ing tinimbang kasus nggunakake tabung PCR ing instrumen PCR konvensional.Mekanisme siklus termal GENECHECKER® entuk tingkat ramping 8°C/detik kanggo pemanasan lan pendinginan.Format tes unik lan teknologi hardware paling canggih saka platform GENECHECKER® ndadekake tes PCR luwih cepet tinimbang sadurunge.

Antarmuka pangguna panel tutul terpadu kanggo kontrol intuisi
Sistem PCR wektu nyata GENECHECKER® UF-300 duwe antarmuka panel tutul ing sisih ndhuwur supaya pangguna bisa nyetel paramèter kanthi intuisi lan langsung nindakake tes.Panel ukuran 8 inci iki digawe saka tampilan TFT kanggo menehi tampilan sing luwih cerah lan respon sing luwih cepet.

Kinerja instrumen sing luwih apik kanggo aplikasi diagnostik sing alus
Nalika njaga kinerja unik saka reaksi ultra-cepet, sistem PCR wektu nyata GENECHECKER® UF-300 nawakake akurasi lan keseragaman suhu sing luwih apik dibandhingake karo versi sistem GENECHECKER® sadurungé.Nambahake model sing duwe saluran deteksi tunggal (FAM), sing duwe saluran deteksi dual (FAM / ROX) uga kasedhiya kanggo aplikasi sing mbutuhake kontrol internal.

Spesifikasi

Mekanisme operasi Kontrol sing tepat saka unsur peltier
Akurasi Suhu ± 0,2°C
Keseragaman Suhu ± 0,2 ° C (sumur kanggo sumur)
Stabilitas Suhu 8°C / detik
Ramping Rate 8°C / detik
Range Setelan Suhu 1 ~ 99°C (resolusi 0,1°C)
Format Sampel Chip microfluidic 3 dimensi adhedhasar polimer
Jumlah Sampel saben Run 10
Volume Reaksi 10 μl
Metode Deteksi Pengukuran sinyal fluoresensi nggunakake modul CMOS
Tampilan lan Antarmuka Pangguna 7 inch TFT tampilan panel tutul kapasitif
Jinis Eksitasi LED padhang dhuwur
Saluran Deteksi FAM (versi saluran tunggal), FAM/ROX (versi saluran ganda)
Panjang gelombang emisi (FAM) 472nm + 10nm / (ROX) 575nm + 10nm
daya AC 110-230V (50-60Hz) Input / DC 12V Output
Watt 85 W
Konektor USB Tipe B (2 port)
ukuran 218(w) x 200(d) x 142(h) mm
Bobot 3,3 kg
11

Informasi Pemesanan

Cat.Nomer Katrangan
119910060011991006019699100100969910010196991001029900300701 Sistem PCR wektu nyata GENECHECKER® UF-300 kanthi Saluran Deteksi TunggalSistem PCR wektu nyata GENECHECKER® UF-300 kanthi Saluran Deteksi GandaRapi: Chip™ 10-well PCR Chip (S-Pack), Paket Standar (48 pcs/PK)Rapi: Chip™ 10-well PCR Chip (M-Pack), Paket Medium – 8 PK Paket StandarRapi: Chip™ 10-well PCR Chip (L-Pack), Paket Besar – 16 PK Paket StandarKabel Daya Opsional kanggo Soket Daya Rokok Mobil
1

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Distrik Jiading, Shanghai, China
Telpon: +86-60296318 +86-21-400-079-6006
Website: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan