UF-300 Flyer Sistem PCR wektu nyata v1.0

Katrangan singkat:

Suwene wektu tes PCR lan instrumen sing gedhe lan abot wis dadi faktor utama sing matesi panyebaran metode deteksi sing akurat banget lan sensitif iki ing aplikasi diagnostik perawatan.


Detail Produk

Tag Produk

logo

UF-300 Sistem PCR wektu nyata

Platform Cepet, Kompak lan Intuisi kanggo Diagnostik Molekuler sing Paling Apik
Reaction Reaksi adhedhasar chip paten nyedhiyakake output kanthi cepet- "40 Siklus ing 20 Menit".
Interface Antarmuka pangguna sing intuisi (panel tutul LCD) nggawe tes gampang lan gampang.
◦ Jejak cilik platform nggawe aplikasi uji coba sing paling apik.
Operation Operasi sing didhukung DC kanthi konsumsi daya sithik (Operasi batere bisa uga.)
◦ Akurasi suhu lan keseragaman sing luwih apik kanggo memenuhi syarat ing diagnosis.
◦ Model kanthi saluran deteksi dobel (FAM / ROX) kasedhiya.

11

Platform inovatif kanggo nggawe diagnosis PCR luwih cepet
Suwene wektu tes PCR lan instrumen sing gedhe lan abot wis dadi faktor utama sing matesi panyebaran metode deteksi sing akurat banget lan sensitif iki ing aplikasi diagnostik perawatan. Genesystem nemokake metode PCR adhedhasar chip microfluidic sing ana gandhengane karo mekanisme hardware sing kompak lan canggih sing nyuda tes TAT ​​PCR kanthi dramatis kurang saka 20 menit. Platform GENECHheloER® nggunakake chip polimer proprietari (Rapi: chip ™) sing luwih cepet

1

pangobatan termal saka conto ing kono tinimbang nggunakake tabung PCR ing instrumen PCR konvensional. Mekanisme bersepeda termal GENECHECKER® entuk tingkat ramping 8 ° C / detik kanggo pemanasan lan pendinginan. Format tes unik lan teknologi perangkat keras paling canggih ing platform GENECHECKER® nggawe tes PCR luwih cepet tinimbang sadurunge.

Antarmuka pangguna panel tutul integral kanggo kontrol intuisi
Sistem PCR wektu nyata GENECHECKER® UF-300 duwe antarmuka panel tutul ing sisih ndhuwur supaya pangguna bisa nyetel parameter kanthi intuitif lan langsung nindakake tes. Panel ukuran 8 inci iki digawe saka tampilan TFT kanggo menehi tampilan sing luwih cerah lan respons sing luwih cepet.

Kinerja instrumen sing luwih apik kanggo aplikasi diagnostik sing alus
Nalika njaga kinerja unik saka reaksi ultra-cepet, sistem PCR wektu nyata GENECHECKER® UF-300 nawakake akurasi suhu lan keseragaman sing luwih apik dibandhingake karo sistem GENEKEKER® versi sadurunge. Nambahake model sing duwe saluran deteksi tunggal (FAM), sing nganggo saluran deteksi ganda (FAM / ROX) uga kasedhiya kanggo aplikasi sing nuntut mbukak kontrol internal.

Spesifikasi

Mekanisme Operasi Kontrol unsur peltier sing tepat
Akurasi Suhu ± 0,2 ° C
Seragam Suhu ± 0,2 ° C (sumur kanggo sumur)
Stabilitas Suhu 8 ° C / detik
Tingkat Ramping 8 ° C / detik
Range Setelan Suhu 1 ~ 99 ° C (0,1 ° C résolusi)
Format Sampel Chip microfluidic 3-dimensi adhedhasar polimer
Jumlah Sampel saben Run 10
Volume Reaksi 10μl
Cara Deteksi Pangukuran sinyal fluoresensi nggunakake modul CMOS
Tampilan lan Antarmuka Panganggo Panel tutul capacitive TFT 7 inci
Jinis Bungah LED padhang sing dhuwur
Saluran Deteksi FAM (versi saluran tunggal), FAM / ROX (versi dual channel)
Panjang gelombang Emisi (FAM) 472nm + 10nm / (ROX) 575nm + 10nm 
Kekuwatan AC 110-230V (50-60Hz) Input / DC 12V Output
Wattage 85 W
Konektor USB Tipe B (2 port)
Ukuran 218 (w) x 200 (d) x 142 (h) mm
Bobot  3,3 kg
11

Informasi Pesenan

Kucing Nomer Katrangan
1199100600 1199100601 9699100100 9699100101 9699100102 9900300701 GENECHECKER® UF-300 Sistem PCR wektu nyata kanthi Saluran Deteksi Tunggal GENECHheloER UF-300 Sistem PCR wektu nyata kanthi Saluran Deteksi Ganda Rapi: chip ™ 10-chip PCR Chip (S-Pack), Paket Standar (48 pcs / PK) Rapi: chip ™ 10-chip PCR Chip (M-Pack), Paket Sedheng - 8 PK Paket Standar Rapi: chip ™ 10-chip PCR Chip (L-Pack), Paket Gedhe - 16 PK Paket Standar Kabel Listrik Opsional kanggo Soket Daya Rokok Mobil 
1

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Jiading District, Shanghai, China
Telp: + 86-60296318 + 86-21-400-079-6006
Situs web: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan