Nyokong

Minangka produsen lan supplier produk ing wilayah IVD, CHKBio sijine akeh emphasis ing nyediakake support marem lan layanan kanggo kita pelanggan.Kita bisa nyedhiyakake pelatihan on-line kanggo para pelanggan supaya bisa sinau babagan nggunakake produk kanthi bener.Produk kita dirancang supaya gampang digunakake lan uga nyedhiyakake layanan sawise-sales sing cukup nalika pelanggan nemoni masalah utawa masalah.Kanggo nggampangake para pelanggan, umume dokumen instruksi lan video pandhuan operasi kasedhiya ing situs web kita.

Nyokong

Pandhuan Operasi Kit Deteksi RT-PCR COVID-19 (Lyophilized)- Mesin PCR MA688

Kit Deteksi PCR COVID-19 RT (Lyophilized) Pandhuan Operasi -Mesin PCR UF 300

Pedoman Operasi-UF
Mesin PCR 150 Kab

  • Kit RT-PCR COVID-19 (Lyophilized)-COV001
  • CHK-16A ekstraktor asam nuleat-EN
  • CHK-800 Mini Nuleic acid extractor-EN
  • MA 688 EN V2.0-CHKBio
  • MA-6000 EN V2.2-CHKBio
  • MAS-300 Mikroba aerosol sampler-EN
  • UF-150 Ultra-cepet Real-time PCR System-Flyer v1.0
  • UF-300 Ultra-cepet Real-time PCR System-Flyer v1.0
  • Kit Deteksi PCR Mucoroles (Lyophilized)