Dhukungan

Minangka produsen lan pemasok produk ing wilayah IVD, CHKBio luwih negesake babagan dhukungan lan layanan sing memuaskan kanggo para pelanggan. Kita bisa menehi pelatihan online kanggo para pelanggan supaya bisa sinau babagan cara nggunakake produk kanthi bener. Produk kami dirancang supaya gampang digunakake lan uga nyedhiyakake layanan purna jual nalika pelanggan nemoni masalah utawa masalah. Kanggo nggampangake para pelanggan, umume dokumen instruksi lan video pandhuan operasi kasedhiya ing situs web.

Support

COVID-19 RT-PCR Deteksi Kit (Lyophilized) Pandhuan Operasi- Mesin PCR MA688 

COVID-19 RT PCR PCR Detection Operation (Lyophilized) Pandhuan Operasi -UF 300 Mesin PCR 

Pandhuan Operasi-UF
150 Mesin PCR

  • 03-1 IFU saka COVID-19 RT-PCR Kit (Lyophilized) -COV001
  • CHK-16A Ekstrak asam nulat-EN
  • CHK-800 Mini ekstraktor asam Nuleat-EN
  • MA 688 EN V2.0-CHKBio
  • MA-6000 EN V2.2-CHKBio
  • MAS-300 Sampel aerosol mikrobial-EN
  • UF-150 Sistem PCR Real-time Ultra-cepet v1.0
  • UF-300 Sistem PCR Real-time Ultra-cepet v1.0