Penyakit Kewan

  • Pseudorabies virus (gB) PCR detection kit

    Kit deteksi PCR virus Pseudorabies (gB)

    Kit iki nggunakake metode PCR neon wektu nyata kanggo ndeteksi RNA virus Pseudorabies (gB gene) (PRV) ing bahan penyakit jaringan kayata amandel, kelenjar getah bening lan limpa lan bahan penyakit cair kayata vaksin lan getih babi.
  • Africa swine fever virus PCR detection kit

    Kit deteksi PCR virus demam babi

    Kit iki nggunakake metode PCR neon wektu nyata kanggo ndeteksi DNA virus demam babi Afrika (ASFV) ing bahan penyakit jaringan kayata amandel, kelenjar getah bening lan limpa lan bahan penyakit cair kayata vaksin lan getih babi.
  • Swine fever virus RT-PCR Detection Kit

    Virus demam babi Kit Deteksi RT-PCR

    Kit iki nggunakake metode RT-PCR neon wektu nyata kanggo ndeteksi RNA virus demam Babi (CSFV) ing bahan penyakit jaringan kayata amandel, kelenjar getah bening lan limpa lan bahan penyakit cair kayata vaksin lan getih babi.
  • Foot-and-mouth disease virus RT-PCR Detection Kit

    Virus mlaku-lan-tutuk virus Deteksi Kit RT-PCR

    Kit iki nggunakake metode RT-PCR neon wektu nyata kanggo ndeteksi RNA penyakit sikil lan cangkem (CSFV) ing bahan penyakit jaringan kayata amandel, kelenjar getah bening lan limpa lan bahan penyakit cair kayata vaksin lan getih babi.
  • Porcine Circovirus type 2 PCR detection kit

    Kit deteksi PCR Porovine Circovirus 2 kit

    Kit iki nggunakake metode PCR neon wektu nyata kanggo ndeteksi RNA Porcine circovirus tipe 2 (PCV2) ing bahan penyakit jaringan kayata amandel, kelenjar getah bening lan limpa lan bahan penyakit cair kayata vaksin lan getih.
  • Porcine epidemic diarrhea virus RT-PCR detection kit

    Kit deteksi virus diare epidemi epidemi RT-PCR

    Kit iki nggunakake metode RT-PCR neon wektu nyata kanggo ndeteksi RNA virus diare epidemi Porcine (PEDV) ing bahan penyakit jaringan kayata amandel, kelenjar getah bening lan limpa lan bahan penyakit cair kayata vaksin lan getih babi.
  • Porcine reproductive and respiratory syndrome virus RT-PCR Detection Kit

    Kit Deteksi virus sindrom reproduksi lan pernafasan RT-PCR Kit

    Kit iki nggunakake metode RT-PCR neon wektu nyata kanggo ndeteksi RNA kit deteksi asam nukleus virus Porcine (PRRSV) ing bahan penyakit jaringan kayata amandel, kelenjar getah bening lan bahan penyakit limpa lan cairan kayata vaksin lan getih saka babi.