Sistem PCR kuantitatif fluoresensi wektu nyata

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Q9600 qPCR Flyer-v2.0_页面_1 Q9600 qPCR Flyer-v2.0_页面_2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan