Kit deteksi PCR virus Pseudorabies (gB).

Katrangan singkat:

Kit iki nggunakake cara PCR fluoresensi wektu nyata kanggo ndeteksi RNA virus Pseudorabies (gen gB) (PRV) ing bahan penyakit jaringan kayata amandel, kelenjar getah bening lan limpa lan bahan penyakit cair kayata vaksin lan getih babi.


Detail Produk

Tag produk

Jeneng produk

Pseudorabies virus (gB) PCR Detection Kit (Lyophilized)

Ukuran

48 tes / kit, 50 tes / kit

Dikarepake Gunakake

Kit iki nggunakake cara PCR fluoresensi wektu nyata kanggo ndeteksi RNA virus Pseudorabies (gen gB) (PRV) ing bahan penyakit jaringan kayata amandel, kelenjar getah bening lan limpa lan bahan penyakit cair kayata vaksin lan getih babi.Cocog kanggo deteksi, diagnosa lan penyelidikan epidemiologis virus Pseudorabies (gen gB).Kit kasebut minangka SISTEM PCR ALL-READY (Lyophilized), sing ngemot enzim amplifikasi DNA, buffer reaksi, primer khusus lan probe sing dibutuhake kanggo deteksi RT-PCR neon.

Isi Produk

Komponen Paket spesifikasi bahan
PRV PCR Campuran 1 × botol (wêdakakêna Lyophilized)  50 Tes dNTPs, MgCl2, Primer, Probe, Taq DNA polimerase
6×0.2ml 8 sumur-strip tube(Liofil) 48 Tes
Kontrol Positif 1*0.2 ml tabung (lyophilized)  10 Tes

Plasmid utawa Pseudovirus sing ngemot fragmen spesifik PRV(gB).

Solusi larut 1,5 ml Cryotube 500uL /
Kontrol Negatif 1,5 ml Cryotube 200uL 0,9% NaCl

Panyimpenan & Urip Beting

(1) Kit bisa diangkut ing suhu kamar.

(2) Urip beting yaiku 18 wulan ing -20 ℃ lan 12 wulan ing 2 ℃ ~ 30 ℃.

(3) Deleng label ing kit kanggo tanggal produksi lan tanggal kadaluwarsa.

(4) Reagen versi bubuk lyophilized kudu disimpen ing -20 ℃ sawise pembubaran lan beku -thaw bola kudu kurang saka 4 kaping.

Instrumen

GENECHECKER UF-150, UF-300 instrumen PCR fluoresensi wektu nyata.

Diagram Operasi

a) Versi botol:

1

b) 8 versi sumur-strip tube:

2

Amplifikasi Pcr

Setelan sing Disaranake

Langkah

Sepeda; Pit; ontel

Suhu (℃)

Wektu

Saluran fluoresensi

1

1

95

2 min

/

2

40

95

5s

/

60

10s

Nglumpukake FAM fluoresensi

* Cathetan: Sinyal saluran fluoresensi FAM bakal diklumpukake ing 60 ℃.

Asil Tes Interpretasi

Saluran

Interpretasi asil

Saluran FAM

Ct≤35

PRV(gB) Positif

Undet

PRV(gB) Negatif

35

Resut curiga, tes maneh *

*Yen asil tes maneh saluran FAM nduweni nilai Ct ≤40 lan nuduhake kurva amplifikasi bentuk "S", asil kasebut diinterpretasikake positif, yen ora negatif.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan