CHK-800 Ekstrak asam nukleat otomatis

Katrangan singkat:

Informasi ing kaca warna iki kalebu deskripsi spesifikasi teknis umum lan konfigurasi sistem, uga deskripsi konfigurasi standar lan selektif, lan ora njamin manawa konfigurasi selektif bakal dilebokake ing penawaran produk;


Detail Produk

Tag Produk

1

Fitur Produk

  • Cepet ekstraksi
Ekstrak 8 sampel sekaligus, Ekstraksi paling cepet yaiku 10 menit.
  • Polusi kontrol
Pengaturan amplitudo lan frekuensi sing dioptimalake lan lysis suhu kamar ngilangi kemungkinan ekstraksi aerosol.
  • Aman lan dipercaya
Lampu ULTRAVIOLET internal bisa ngombe kontaminasi asam nukleat. Operasi kanthi otomatis, tertutup, kanthi bahan habis pakai, bisa nyuda resiko reagen kimia lan mikroorganisme patogen sing nyebabake operator.
  • Gampang kanggo ngoperasikake
Program template internal, wiwitan klik siji, efisien lan trep.

Parameter Peralatan

Jeneng Produk

Prinsip kerja

Ekstrak asam nukleat Mini

Model

CHK-800
Metode bar magnet Volume sampel 20 ~ 200 μL
Jumlah magnet bar 8 Hasil sampel 1 ~ 8
Manik manik magnetik 95% Reagen sing bisa digunakake

Lengan magnetik 8 - larik, piring bolongan jero 96 bolongan, Kit ekstraksi asam nukleat manik-manik

Sensitivitas

10 salinan / mL penyimpangan antar-bolongan CV ≤ 5%
Kontrol suhu RT ~ 99 ℃ , ± 1 ℃

Wektu operasi

15 ~ 30 menit / wektu
Kontrol polusi Disinfeksi

Campuran kejut

Telung gir kanggo nyetel
Antarmuka operasi Ing layar tutul 7 Cina lan Inggris, siji klik kanggo miwiti Manajemen program Cithakan definisi kebebasan, bisa nyimpen prosedur adat 999

Kekuwatan

AC 110 ~ 240 V , 50 Hz , 60 W Lingkungan kerja 10 ~ 40 ℃, < 80% RH
Ukuran (L * W * H) 250 mm * 200 mm * 205 mm Bobot jaring peralatan 5,0 Kg
Skema kombinasi PortLab-3000 (CHK-800, UF-300)
1

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Jiading District, Shanghai, China
Telp: + 86-60296318 + 86-21-400-079-6006
Situs web: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com

Informasi ing kaca warna iki kalebu deskripsi spesifikasi teknis umum lan konfigurasi sistem, uga deskripsi konfigurasi standar lan selektif, lan ora njamin manawa konfigurasi selektif bakal dilebokake ing penawaran produk; Longline Medical nduweni hak kanggo ngowahi spesifikasi produk lan / utawa mungkasi produksi produk kapan wae tanpa ana kabar sadurunge lan ora bakal tanggung jawab marang konsekuensi sing muncul saka panggunaan lembaran warna iki. Mangga deleng pandhuan kanggo contraindications utawa pancegahan


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan