Instrumen

  • MQ96 / MQ48 qPCR Instrumen Flyer

    MQ96 / MQ48 qPCR Instrumen Flyer

    1. Efisien lan cepet: cepet: 25 menit kanggo ngrampungake babak tes; 2. Tes pirang-pirang item: 3 kamar bisa bebarengan nyoba macem-macem klompok sampel kanthi mandiri kanggo entuk tes macem-macem tujuan; 3. Program fleksibel: tes komparatif simultan saka
  • Thunder Q16 qPCR Pambuka

    Thunder Q16 qPCR Pambuka

    1. Kacepetan deteksi cepet: Deteksi asam nukleat bisa rampung ing 25 menit.2. Layar tutul lan operasi gampang: Kanthi layar tutul amba 28cm, gampang kanggo operasi lan njelasno asil.3. Bobot entheng lan gampang dipindhah: Mung 2.6kg, gampang digawa, cocok kanggo POCT, lemari safety biologis
  • CHK-3200 Automatic Nucleic Acid Extractor

    CHK-3200 Automatic Nucleic Acid Extractor

    1. Bisa ngrampungake ekstraksi sampel 32 sajrone 10 ~ 25min (gegandhengan karo reagen), ngirit wektu.2. Cocog kanggo ekstraksi DNA lan RNA, lan entuk asam nukleat berkualitas tinggi kanggo digunakake ing tes PCR, RT-PCR utawa NGS sabanjure.3. Good repeatability lan stabilitas, supaya kasalahan dening cara extraction manual.
  • Sistem PCR kuantitatif fluoresensi wektu nyata

    Sistem PCR kuantitatif fluoresensi wektu nyata

    Q9600 minangka instrumen PCR kuantitatif neon sing dirancang kanggo riset ilmiah lan pangguna medis.Pasokan listrik saiki sing unik lan 6 cara kontrol suhu partisi njamin kinerja instrumen kasebut.Tabung PCR, tabung strip 8 sumur dan plat 96 sumur;
  • Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis CHK-16A

    Sistem Ekstraksi Asam Nukleat Otomatis CHK-16A

    Chuangkun Biotech CHK-16A minangka sistem ekstraksi asam nukleat otomatis kanthi otomatis, ukurane cilik, lan bisa diselehake ing bangku sing resik utawa ing kendaraan uji coba seluler;bisa mimpin dening baterei external kanggo testing ing situs;
  • CHK-800 extractor asam nukleat otomatis

    CHK-800 extractor asam nukleat otomatis

    Informasi ing kaca werna iki kalebu gambaran saka loro specifications technical umum lan konfigurasi sistem, uga gambaran saka konfigurasi standar lan Milih, lan kita ora njamin sing konfigurasi selektif bakal klebu ing sembarang penawaran produk;
  • MA-6000 Sistem PCR Wektu Nyata

    MA-6000 Sistem PCR Wektu Nyata

    Adhedhasar pangembangan lan promosi PCR nganti pirang-pirang taun, digabungake karo optimalisasi hardware, struktur lan piranti lunak sing inovatif, Molarray wis ngluncurake sistem PCR kuantitatif fluoresensi nyata-wektu anyar- MA-6000.
  • SAMPLER AEROSOL MIKROB

    SAMPLER AEROSOL MIKROB

    Konsentrasi menyang conto volume cilik ing situs kanggo nambah sensitivitas pemantauan.Koleksi efektif racun mikroba, virus, bakteri, jamur, serbuk sari, spora, lsp. Nggunakake metode deteksi biologi lan biologi molekuler kanggo ndeteksi aerosol mikroba kanthi efektif
  • Model UF-150 Ultra-Cepet Real-time Sistem PCR

    Model UF-150 Ultra-Cepet Real-time Sistem PCR

    GENECHECKER diadopsi chip polimer khusus (Rapi: chip TM) sing mbisakake perawatan termal malah luwih cepet saka conto ing saka kasus nggunakake tabung PCR kanggo Instrumen PCR conventional.8°C/sec ramping rate bisa digayuh
  • Sistem PCR wektu nyata MA-688

    Sistem PCR wektu nyata MA-688

    MA-688 Real-Time Quantitative Thermal Cycler adopts maintance-free LED minangka sumber cahya eksitasi, kang dilakokno dening komputer external, karo efficiency dhuwur lan penak, lan bisa digunakake digunakake ing riset medical dhasar, deteksi pathogen, kloning molekul, genetik. screening, ekspresi gen
  • UF-300 Real-time PCR System Flyer v1.0

    UF-300 Real-time PCR System Flyer v1.0

    Suwene wektu tes PCR lan instrumentasi sing gedhe banget lan abot wis dadi faktor utama sing mbatesi panyebaran metode deteksi sing akurat lan sensitif iki ing aplikasi diagnostik titik-perawatan.