Instrumen

  • MICROBIAL AEROSOL SAMPLER

    SAMPLER AEROSOL MIKROBI

    Konsentrasi dadi sampel volume cilik ing situs kanggo nambah sensitivitas ngawasi. Koleksi efektif racun mikroba, virus, bakteri, cetakan, serbuk sari, spora, lsp. Nggunakake metode deteksi budaya lan biologi molekuler kanggo ndeteksi aerosol mikroba sing dikoleksi kanthi efektif
  • Model UF-150 Ultra-Fast Real-time PCR System

    Model UF-150 Sistem PCR Real-Time Ultra-Cepet

    GENECHEKER nggunakake chip polimer khusus (Rapi: chipTM) sing ngidini sampel pangobatan termal luwih cepet tinimbang nggunakake tabung PCR kanggo Instrumen PCR konvensional. Tingkat ramping 8 ° C / detik bisa dipikolehi
  • CHK-800 Automatic nucleic acid extractor

    CHK-800 Ekstrak asam nukleat otomatis

    Informasi ing kaca warna iki kalebu deskripsi spesifikasi teknis umum lan konfigurasi sistem, uga deskripsi konfigurasi standar lan selektif, lan ora njamin manawa konfigurasi selektif bakal dilebokake ing penawaran produk;
  • MA-688 real-time PCR System

    MA-688 Sistem PCR wektu nyata

    Siklus Thermal Quantitative MA-688 Real-Time nggunakake LED tanpa perawatan minangka sumber cahaya eksitasi, sing dioperasikake karo komputer eksternal, kanthi efisiensi lan kenyamanan sing dhuwur, lan bisa digunakake ing riset medis dhasar, deteksi patogen, kloning molekul, genetik skrining, pratelan gen
  • MA-6000 Real Time PCR System

    MA-6000 Sistem PCR Wektu Nyata

    Adhedhasar pangembangan lan promosi PCR sajrone pirang-pirang taun, dikombinasikake karo optimalisasi perangkat keras, struktur lan piranti lunak inovatif, Molarray ngluncurake sistem PCR kuantitatif fluoresensi nyata-MA-6000 anyar.
  • CHK-16A Automatic Nucleic Acid Extraction System

    CHK-16A Sistem Ekstraksi Asam Nuklir Otomatis

    Chuangkun Biotech's CHK-16A minangka sistem ekstraksi asam nukleat otomatis berkualitas tinggi, ukurane cilik, lan bisa dilebokake ing bangku sing resik utawa ing kendaraan uji coba seluler; bisa didhukung dening batere eksternal kanggo tes ing situs;
  • UF-300 Real-time PCR System Flyer v1.0

    UF-300 Flyer Sistem PCR wektu nyata v1.0

    Suwene wektu tes PCR lan instrumen sing gedhe lan abot wis dadi faktor utama sing matesi panyebaran metode deteksi sing akurat banget lan sensitif iki ing aplikasi diagnostik perawatan.