• MA-688 Real-Time <br/> PCR System

    MA-688 Wektu Nyata
    Sistem PCR

    MA-688 Real-Time minangka instrumen PCR kuantitatif fluoresensi ekonomi kanthi desain mbukak lengkap sing disesuaikan karo pamula qPCR lan laboratorium cilik adhedhasar platform teknis seri MA-6000.
  • UF-300 Real-Time PCR<br/> System Flyer V1.0

    UF-300 PCR Real-Time
    Flyer Sistem V1.0

    Suwene wektu tes PCR lan instrumen sing gedhe lan abot wis dadi faktor utama sing matesi panyebaran metode deteksi sing akurat banget lan sensitif iki ing aplikasi diagnostik perawatan.

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.

Mupangatake kesehatan kanggo kabeh wong lan njaga keamanan pangan,

lan mupangat kanggo masarakat umum.

  • index-about

Kumpeni
Pambuka

Shanghai Chuangkun Biotech Inc. minangka panyedhiya layanan sing spesialisasine ing layanan pengujian gen lan keamanan pangan / solusi POCT medis solusi diagnosis molekul sing cepet. Pendiri inti perusahaan kasebut yaiku eksekutif senior lan personel inti inti saka perusahaan gedhe sing wis melu ing IVD utawa industri sing gegandhengan luwih saka 10 taun. Dheweke duwe jangkauan lengkap saka R&D, pasar nganti sales, lan duwe pengalaman industri sing mewah. Arah bisnis utama perusahaan duwe prospek pasar sing jembar, lan teknologine unggul lan kompetitif.

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap utawa pesen janjian
Sinau Luwih Luwih