MA-6000 Sistem PCR Wektu Nyata

Katrangan singkat:

Adhedhasar pangembangan lan promosi PCR sajrone pirang-pirang taun, dikombinasikake karo optimalisasi perangkat keras, struktur lan piranti lunak inovatif, Molarray ngluncurake sistem PCR kuantitatif fluoresensi nyata-MA-6000 anyar.


Detail Produk

Tag Produk

Inovasi teknologi
1. Ing taun 2000, iku sing pertama ing donya nggawe kontrol suhu enem zona modul pemanas.
2. Ing taun 2000, iku sing pertama ing donya nggawe sumber cahya lan sumber emisi liwat transmisi serat optik.
3. Ing taun 2003, digawe enem saluran independen kanggo sawetara deteksi fluoresensi kuantitatif.
4. Ing taun 2005, nggawe teknologi modul suhu sinkronis dadi panas.
5. Ing taun 2008, nggawe kombinasi workstation lan mainframe Windows sing wis manusiawi.
6. Ing taun 2012, fungsi FRAT sing direalisasi.
7. Ing taun 2015, nggawe teknologi superconduktivitas termal modul suhu.

Pilihan utama lan luwih apik kanggo mesin qPCR
——— Sistem PCR wektu nyata MA -6000

Adhedhasar pangembangan lan promosi PCR sajrone pirang-pirang taun, dikombinasikake karo optimalisasi perangkat keras, struktur lan piranti lunak inovatif, Molarray ngluncurake sistem PCR kuantitatif fluoresensi nyata-MA-6000 anyar.

Fitur lan kaluwihan utama
1. Enem kontrol suhu independen
2. Teknologi kompensasi termal modul suhu
3. Ora ana efek pinggiran suhu lan optik
4. Tanpa jangka panjang - sumber eksitasi spektral terus-terusan
5. Akuisisi suhu 0,15s suhu sithik lan cepet ing kahanan kadhemen
6. Sensitivitas tinggi kuantitatif sing gegandhengan 1,5 kali diskriminasi efektif
7. Platform piranti lunak fleksibel, mbukak lan pangguna-loropaken
8. Bukak platform sing bisa digunakake reagen
9. Tim emas, jet layanan intim sampeyan ora kuwatir babagan eksperimen kasebut

1

Lamaran

1. Panliten bahan dhasar
2. Deteksi Patogen
3. Pengawasan keamanan kesehatan umum
4..Produk daging dipalsu
5. Tes transgenik
6. Pemeriksaan keamanan panganan
7. Pangembangan obat-obatan lan panggunaan obat rasional
8. Pangobatan tumor sing tepat
9. Ekspresi jene
10. Skrining genetik
11. Genetik
12. Panliten sel bahan

1

Teknologi kontrol suhu sing akurat lan inovatif

Ing basis saka enem teknologi kontrol suhu independen, nggunakake efisiensi transfer panas cair terlampir, dikombinasikake karo peraturan pemantauan pemindaian lingkungan inframerah karo pemanasan lan voltase sistem frekuensi variabel cerdas, saiki, njamin kacepetan pemanasan modul, kanthi efektif ngalangi suhu ora ana ing pinggiran efek lan suhu penguapan, ora mung ngirit wektu sing larang banget kanggo nambah keseragaman suhu sing dibutuhake lan bisa diulang asil sing diraih sampurna, ora preduli apa jinis mode tes, aplikasi, bisa entuk keseragaman data lan bisa dibaleni.

1

Teknologi lan kaluwihan teknologi deteksi optik ing donya

Kanggo pihak teknologi transmisi lan koleksi optik utama ing donya, gunakake serat optik sawise sumber cahya eksitasi kanggo sistem reaksi lan emisi cahya saka sistem reaksi sawise eksitasi, atenuasi energi tanpa konduksi kanggo saben bolongan reaksi lan CCD sing adhem, saka fisik properti kanggo mesthekake konsistensi lan keaslian eksitasi lan deteksi, lan nambah sensitivitas deteksi, bisa nggawe deteksi sing kurang efektif lan mbedakake sampel sing gampang nyalin. Fungsi saluran sing ora cocog ditambahake kanggo nambah lapangan aplikasi qPCR menyang level protein lan nyedhiyakake cara anyar kanggo pambangunan macem-macem sistem reagen diagnostik.

12

Platform piranti lunak

Pemantauan wektu nyata, diskriminasi otomatis lan pitungan asil positif lan negatif, kurva standar otomatis, kuantitatif absolut / relatif, macem-macem kuantitatif, kurva fusi, mutasi gen, analisis grafis kontrol kualitas, koreksi fluoresensi, efisiensi amplifikasi PCR, resolusi dhuwur kurva fusi (match opsional), lsp

13

Parameter Instrumen

Jeneng Parameter
Kapasitas tabung 96x0.2m aku
Aplikasi bahan habis 02ml tabung tunggal, tabung baris 8x02ml, piring 96-bolongan (ditrapake kanggo tabung domestik)
Range kontrol suhu 4 ℃ ~ 99 ℃
Kacepetan panas 5 ℃ / S (Maks) 3.5 ℃ / S (Rata-rata)
Kacepetan adhem 5 ℃ / S (Maks) 3.2 ℃ / S (Rata-rata)
Akurasi kontrol suhu 0,1 ℃
Seragam suhu ± 0,25 ℃
Akurasi suhu ± 0,1 ℃
Jumlah wilayah kontrol suhu 6
Sumber cahya sing nyenengake Lampu tungsten gratis halogen tanpa perawatan panjang gelombang
Rentang panjang gelombang cahya sing nyenengake 380nm ~ 780nm
Jumlah saluran eksitasi 5 (Bisa ditambah nganti 6 saluran)
Detektor -20 ℃ C CD
Rentang panjang gelombang cahya sing dideteksi 380nm ~ 780nm
Nomer saluran deteksi 5 (Bisa ditambah nganti 6 saluran)
Pewarna lan probe sing cocog FAM / SYBR Green / LC Green / Fluorescein, VIC / HEX / TET / Cy3 / Cy3.5 / JOE / Yellow555, ROX / Texas Red, Cy5 / Cy5.5
Kapercayan Bisa mbedakake kanthi efektif 5000 lan 10000 salinan kanthi gelar kapercayan 99.8%
Fungsi piranti lunak Kwalifikasi absolut, Quantifikasi Relatif, Genotip, Amplifikasi
Tutup panas Tutup panas listrik
Platform otomatisasi Bisa digunakake karo workstation otomatis kanggo nambah efisiensi kerja
Kisaran Linearity 10 ° -1010
Pasokan listrik 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
Formulir output data Setelan pangguna

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan