Kerja sama

Shanghai Chuangkun Biotech Inc. wis manteb ing kapercayan kanthi win-win win, winates kanggo nggunakake teknologi diagnosis molekuler kanggo kesehatan masyarakat, penyakit nular, penyakit kewan, keamanan panganan lan lapangan liyane, lan terus ngembangake produk inovatif sing berkualitas lan solusi umum kanggo pelanggan ing lapangan sing relevan ing saindenging jagad.

Utamane ing pangembangan lan produksi reagen diagnostik molekul, kita duwe tim profesional lan kekuwatan teknis. Kita bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi mode kerjasama sing fleksibel lan maneka warna, kalebu pasokan produk sing wis ana, produk pangembangan khusus, kerjasama OEM lan mode kerja sama liyane.

Sambutan mitra sing duwe minat karo produk kanggo ngubungi kita, kerja sama njelajah pasar global, entuk pembangunan win-win.

07
06