Hubungi Kita

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.

alamat

Kamar 802, Gedung 1, No.69 Yuanfeng Road, Distrik Baoshan, Shanghai, PR.China

Telpon

+86-21-60296318

jam

Ana-ana: 8:30 kanggo 17:30

Setu, Minggu: Tutup

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita