Hubungi Kita

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.

Alamat

Kamar 802, Bangunan 1, No.69 Yuanfeng Road, Distrik Baoshan, Shanghai, PR. China

Telpon

+ 86-21-60296318

Jam

Senen-Jumuah: 8:30 esuk nganti 5:30 sore

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita