Keamanan Panganan

  • E.coli O157:H7 PCR detection kit

    E.coli O157: kit deteksi PC7 H7

    Escherichia coli O157: H7 (E.coli O157: H7) yaiku bakteri gram negatif sing kagolong saka genus Enterobacteriaceae, sing ngasilake racun Vero sing akeh.
  • Norovirus (GⅠ) RT-PCR Detection Kit

    Norovirus (GⅠ) Kit Deteksi RT-PCR

    Cocog kanggo ndeteksi Norovirus (GⅠ) ing kerang, sayuran lan woh-wohan mentah, banyu, feses, mutah lan spesimen liyane. Ekstraksi asam nukleat kudu ditindakake kanthi kit ekstraksi asam nukleat utawa metode pirolisis langsung miturut macem-macem jinis spesimen.
  • Norovirus (GⅡ) RT-PCR Detection Kit

    Norovirus (GⅡ) Kit Deteksi RT-PCR

    Cocog kanggo ndeteksi Norovirus (GⅡ) ing kerang, sayuran lan woh-wohan mentah, banyu, feses, mutah lan spesimen liyane.
  • Salmonella PCR Detection Kit

    Kit Deteksi Salmonella PCR

    Salmonella kalebu Enterobacteriaceae lan enterobacteria Gram-negatif. Salmonella minangka patogen sing ditrapake panganan lan pangkat kaping pisanan ing keracunan panganan bakteri.
  • Shigella PCR Detection Kit

    Kit Deteksi PC Shigella

    Shigella minangka jinis bacilli brevis gram negatif, kalebu patogen usus, lan patogen paling umum disentri bacillary manungsa.
  • Staphylococcus aureus PCR Detection Kit

    Kit Deteksi PCR Staphylococcus aureus

    Staphylococcus aureus kalebu ing genus Staphylococcus lan bakteri positif gram. Iki minangka mikroorganisme patogen sing ditrapake panganan sing bisa ngasilake enterotoksin lan nyebabake keracunan panganan.
  • Vibrio parahaemolyticus PCR Detection Kit

    Kit Deteksi PCR Vibrio parahaemolyticus

    Vibrio Parahemolyticus (uga dikenal minangka Halophile Vibrio Parahemolyticus) yaiku bacillus polimorfik Gram negatif utawa Vibrio Parahemolyticus. Kanthi nyeri akut, nyeri weteng, mutah, diare lan bangku berair minangka gejala klinis utama.