CHK-16A Sistem Ekstraksi Asam Nuklir Otomatis

Katrangan singkat:

Chuangkun Biotech's CHK-16A minangka sistem ekstraksi asam nukleat otomatis berkualitas tinggi, ukurane cilik, lan bisa dilebokake ing bangku sing resik utawa ing kendaraan uji coba seluler; bisa didhukung dening batere eksternal kanggo tes ing situs;


Detail Produk

Tag Produk

1

Pitepangan produk
Chuangkun Biotech's CHK-16A minangka sistem ekstraksi asam nukleat otomatis berkualitas tinggi,ukurane cilik, lan bisa diselehake ing bangku sing resik utawa ing kendaraan uji coba seluler; bisa didhukung dening batere eksternal kanggo tes ing situs;dilengkapi sterilisasi UV lan sistem filtrasi efisiensi tinggi kanthi efektif bisa nyingkirake polusi aerosol; teknologi pemisahan magnetik bisa entuk asam nukleik murni-murni saka macem-macem conto kayata getih, jaringan, lan sel; gampang dioperasikake, cepet lan output dhuwur; tingkat pamulihan manik magnetik sing dhuwur, ekstraksi Kualitas asam nukleat apik, lan iku pilihan paling apik kanggo ekstraksi asam nukleat.

Fitur Produk
A. Layar dobel operasi basa
Pemrograman B.Free
C. ekstraksi cepet
D. Kemurnian dhuwur lan efisiensi dhuwur
E.Efek meja
F.Bersih awake dhewe
G. Kontrol polusi
H. Aman lan andal

Parameter Teknis

Model produk

CHK-16A

Antarmuka Operasi

Operasi siji tombol, ora dibutuhake latihan khusus

Volume operasi

20μL-1000μL

Wektu operasi

20-30mins / kumpulan

Hasil sampel

1-16

     Ukuran (L * W * H)

300mm * 170mm * 260mm

Manik manik magnetik

95%

Bobot jaring peralatan

7KG

Magnet

16

Kekuwatan

AC110-240V S0Hz / 60Hz 60W  

Drive batere Kasedhiya

Jinis Reagen

kit ekstraksi asam nukleat metode manik magnetik

Lingkungan kerja

1040

Kontrol Polusi

Disinfeksi lampu UV internal, sistem filtrasi efisiensi tinggi Hepa

Campuran kejut

Telung gir kanggo nyetel

Kit ekstraksi sing cocog (Metode Manik Magnetik)

Produk No.

Jeneng Produk

Produk No.

Jeneng Produk

EX-1001

kit ekstraksi DNA bakteri

EX-1007

Kit pemulihan lem manik manik

EX-1002

kit ekstraksi DNA getih kabeh

EX-1009

Kit ekstraksi DNA genomik

EX-1003

kit ekstraksi DNA genom swab lisan

EX-1006

Kit Ekstraksi NDA Plasmid

EX-1004

Kit Ekstraksi DNA Genomik Tanduran

EX-1008

kit ekstraksi DNA gratis serum / plasma

EX-1005

Kit Ekstraksi DNA Virus & RNA

EX-10010

Kit ekstraksi DNA gen lemah

1

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Area A, Lantai 2, Buiding 5, Chenxiang Road, Jiading District, Shanghai, China
Telp: + 86-60296318 + 86-21-400-079-6006
Situs web: www.chkbio.cn E-mail: admin@chkbio.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan