Influenza utawa COVID-19? Kit deteksi PCR multiplex bisa mbantu sampeyan mbedakake

Gejala COVID-19 lan influenza padha, mula dibutuhake identifikasi sing akurat
Wiwit Desember 2019, virus corona anyar (2019-nCoV / SARA-CoV-2) wis nyebar ing jagad iki. Deteksi lan diagnosis akurat wong utawa operator sing kena infeksi saiki penting banget lan penting kanggo ngontrol epidemi. Kajaba iku, periode saiki minangka insiden dhuwur saka macem-macem virus influenza A virus virus influenza B lan infeksi virus liyane sing gegandhengan. Manifestasi klinis infeksi virus corona anyar lan pratandha awal infeksi virus influenza meh padha. "Rencana Kerja Pencegahan lan Kontrol Influenza Nasional Tiongkok (Edisi 2020)" kanthi cetha negesake manawa pra-inspeksi lan triage ketat, lan ningkatake deteksi bersama patogen penyakit infeksius pernafasan, ndhukung deteksi serentak macem-macem patogen utamane diagnosis diferensial virus coronavirus lan influenza A / B. .

news

Kit deteksi PCV COVID-19 + Flu A / B diluncurake dening CHK Biotech
Saiki, perhatian gedhe wis ditrapake kanggo nyaring patogen pernafasan umum liyane kajaba coronavirus anyar. Nanging, gejala sing disebabake dening virus influenza A / B padha karo gejala klinis virus corona anyar. Ing proses konfirmasi pasien kanthi radhang paru-paru coronavirus anyar utawa pasien sing dicurigai, perlu dievaluasi kemungkinan infeksi liyane (utamane influenza A lan influenza B) kanggo nindakake klasifikasi klinis, isolasi lan perawatan sing tepat ing wektu, yaiku masalah gedhe kanggo ditanggulangi ing kasunyatan klinis. Mula, CHK Biotech nggawe kit deteksi multiplex COVID-19 / AB kanggo ngrampungake masalah iki. Kit kasebut nggunakake metode PCR wektu nyata kanggo ndeteksi telung virus kanggo nampilake lan mbedakake pasien COVID-19 lan pasien influenza, lan bisa uga duwe pengaruh positif kanggo pencegahan lan kontrol COVID-19.

Kauntungan saka produk iki: sensitivitas dhuwur; deteksi bebarengan 4 target, kalebu coronavirus anyar, influenza A, influenza B, lan gen kontrol internal minangka kontrol kualitas sajrone proses eksperimen, kanthi efektif bisa nyingkirake asil negatif sing salah; deteksi kanthi cepet lan akurat: Butuh 1 jam 30 menit saka asil koleksi sampel.

1

Kurva amplifikasi anyar viruscorona/influenza A / B telung reagen deteksi gabungan

Epidemi coronavirus anyar isih ana ing tahap pencegahan lan kontrol sing penting. Ngadhepi faktor pengaruh sing bisa owah, Cara nyegah lan kontrol, metode deteksi, lan metode diagnostik terus dikatutake sarat dhuwur. CHK Biotech minangka perusahaan biologis lan mesthi wani nanggung tanggung jawab sosial. Kita terus ngatasi kesulitan teknis lan terus ngembangake produk anyar sing ana gandhengane karo deteksi virus coronavirus anyar.

 Kita ngerti manawa mung kanthi wani nindakake, kita bakal terus tuwuh; mung kanthi inovasi terus-terusan bisa menang ing mangsa ngarep. Kapan wae, CHK Biotech nggunakake "kapinteran" lan "inovasi" kanggo poles produke lan nglayani bidang ilmu Life, bidang diagnostik.


Wektu kiriman: Mar-12-2021