Reagen asam nukleat makutha Lyophilized bisa diangkut ing suhu kamar, lan tahan 47 temperature suhu dhuwur. Wis ora diwatesi maneh karo rantai adhem!

Permintaan pandemi global kanggo uji coba asam nukleat jaban rangkah
Miturut statistik WHO, wiwit jam 4 sore tanggal 16 September 2020, wektu Beijing, jumlah kasus COVID-19 sing dikonfirmasi ing saindenging jagad wis ngluwihi 29,44 yuta lan luwih saka 930.000 wong sing tiwas.
Ngadhepi epidemi luar negeri sing saya serius, panjaluk reagen deteksi asam nukleat COVID-19 gedhe banget. Perusahaan reagen diagnostik Tiongkok duwe pengalaman klinis sing akeh ing aplikasi produk, lan ing wektu sing padha, uga duwe kauntungan gedhe ing biaya, nyedhiyakake kesempatan pasar gedhe kanggo internasionalisasi. Nanging, proses ngekspor kit ing luar negeri rumit lan ngadhepi akeh masalah.

1

Masalah logistik kadhemen lan transportasi jarak adoh bisa dadi kendala paling gedhe kanggo ngekspor jaban rangkah
Kanthi ningkatake kabijakan ekspor negara kasebut kanggo produk anti-epidemi, lan upgrade aliran masarakat lan logistik ing macem-macem negara, wektu transportasi reagen wis suwe lan ora ana rasa yakin, lan masalah produk sing disebabake transportasi reagen saiki wis misuwur. Kanggo mesthekake yen suhu nganti standar lan kualitas produk wis memenuhi syarat, kothak reagen deteksi asam nukleat kurang saka 50g lan sawetara kilogram es garing mung suwene rong utawa telung dina.Masalah logistik rantai kadhemen jarak jauh lan transportasi bisa uga dadi kendala paling gedhe kanggo ngekspor jaban rangkah.

2

Kebutuhan suhu sing murah nyebabake biaya transportasi sing akeh banget. Reagen deteksi asam nukleat konvensional kudu disimpen lan diangkut rantai adhem ing (-20 ± 5) ° C kanggo mesthekake bahan aktif biologis kasebut ora valid. Ing babagan praktik industri, bobot nyata saka réagen sing diterbitake pabrikan kurang saka 10% kothak (utawa adoh sangisore nilai iki), lan umume bobot saka es garing, bungkus es, lan kothak busa, lan biaya transportasi larang banget.

Logistik ditambahi lan efek rantai kadhemen didiskon. Ing periode khusus, transportasi kit reagen umum kanggo nambah wektu transit. Kanggo mesthekake kualitas reagen cair konvensional, para eksportir kudu nyiyapake konfigurasi rantai adhem sing kaping pirang-pirang transportasi domestik kaya biasane. Yen suhu transportasi ora bisa dijamin, kualitas produk reagen sing dikirim menyang pelanggan bakal dadi tandha pitakon.

Konfigurasi hardware ora cukup lan papan panyimpenan sing ora cukup. Ing kahanan normal, lembaga medis kanthi rutin nindakake proyek pengujian molekul lan ora bakal nyedhiyakake kulkas utawa nambah panyimpenan adhem ing area gedhe. Sajrone epidemi kasebut, ora ana akeh gudang organisasi amal sing bisa tekan kondhisi penyimpanan -20 ° C

Komponen lengkap limofilisasi reagen, reagen asam nukleat ekspor kanggo mujudake transportasi suhu normal
Kanggo ngatasi hambatan kasebut, reagen diagnostik molekuler kudu disimpen lan diangkut ing -20 ° C, kit deteksi asam nukleus Novel coronavirus 2019-nCoV RT-PCR (limofilisasi) sing dikembangake dening Shanghai Chuangkun Biotech Inc. reagen garing beku komponen lengkap duwe stabilitas termal sing kuat kanggo tahan suhu dhuwur 47 ° C paling ora 60 dina, lan bisa disimpen ing suhu kamar lan diangkut ing suhu kamar. Iki kanthi efektif ngatasi rasa nyeri yen transportasi reagen asam nukleat COVID-19 cair mbutuhake perlindungan rantai kadhemen kanthi lengkap, lan ngatasi tekanan pencegahan lan kontrol epidemi.

Kaluwihan saka limofilisasi reagen asam nukleat
Komponen lengkap lyophilized COVID-19 Shanghai Chuangkun Biotech Inc.
Reagen deteksi asam nukleat duwe kaluwihan ing ngisor iki
komposisi lan kegiyatane dibandhingake karo reagen cair:

Panyimpenan lan transportasi ing suhu kamar:ora perlu disimpen ing suhu sing sithik sadurunge dibukak, sing cocog kanggo institusi medis ing kabeh level.
lengkap ing siji langkah:Kabeh komponen limofilisasi, ora dibutuhake persiapan sistem reaksi PCR, lan bisa digunakake sawise rekonstitusi, nyederhanakake proses operasi.
Ndeteksi target 3 sekaligus:Target kasebut nyakup gen Novel coronavirus ORF1a / b lan gen N. Kanggo nyuda negatif palsu, tes IC gen referensi internal ditambahake ing produk, sing bisa ngawasi kabeh proses eksperimen kanthi efektif wiwit sampling, ekstraksi nganti amplifikasi, lan nyegah negatif sing salah. Pengawasan sing ora kejawab.

new-ph

Saiki, reagen deteksi asam nukleat COVID-19 lyophilized lengkap wis entuk sertifikasi CE EU, lan sukses mlebu "dhaptar putih" Kamar Dagang China kanggo Impor lan Ekspor Asuransi Medis tanggal 15 September 2020, lan tegese kit resmi disetujoni kanggo diekspor kanggo adol jaban rangkah kanggo mbantu global nglawan epidemi COVID-19.

3

Shanghai Chuangkun Biotech Inc.sampeyan wis kacathet ing "Produsen Bahan Medis Chamber of Commerce" paling anyar sing Nduwe Sertifikasi Standar utawa Registrasi Standar Asing "sing diterbitake dening Kamar Dagang China kanggo Impor lan Ekspor Obat-obatan lan Produk Kesehatan. Wis entuk kualifikasi ekspor lan bisa ngekspor kanggo ndhukung anti-epidemi global.

11

Virus kasebut ora ngerti wates, lan pencegahan lan pengendalian epidemi kasebut mbutuhake reaksi gabungan saka masarakat internasional. Aplikasi proses pangatusan beku komponen lengkap ing COVID-19 Reagen deteksi asam nukleat bakal migunani kanggo nyegah lan ngontrol global COVID-19 wabah. Kanggo ndhukung komunitas internasional supaya bisa nanggapi krisis kesehatan masarakat global miturut epidemi COVID-19, Shanghai Chuangkun Biotech Inc. nyedhiyakake kit deteksi asam nukleus "Novel coronavirus 2019-nCoV RT-PCR" berkualitas tinggi (limofilisasi) "kanggo nyumbang kanggo perang global nglawan epidemi kekuwatan Tionghoa!


Wektu kiriman: Okt-28-2020